About

‘Style is knowing who you are without having to speak…’

666

ABOUT

Nascută in 1992 si crescuta cu simtul frumosului prin preajma, am învatat ca viata este munca, seriozitate dar si poezie, fotografie, FRUMOS. Viata este un catwalk pe care poți pasi fie cu demnitate, un picior in fata celuilalt, ca pe sarma, fie cu capul plecat in jos, uitandu-te din cand în cand in stanga si in dreapta timid.

In prezent sunt proaspata absolventa de facultate în Scotia, Aberdeen, iar in anul 3 (din 4) de facultate, am avut ocazia sa studiez intr-un micut orasel din Spania, Alicante…  Lucrez ca si make-up artist pentru un brand high-end de produse cosmetice si visez sa arat lumii ca ceea ce conteaza este stilul tau propriu pe care sa il imbini cu tendintele de moda, ca fotografiile pot exprima mai mult decat orice cuvinte si ca sunt locuri pentu care merita sa faci sacrificii doar pentru a ajunge a le vedea.

Secretul? Traieste frumos, inspira-i pe altii si trăiește-ti viata ca si cum scrii o carte…o carte frumoasa, despre tine. Despre viata ta.

Pentru a nu trebui sa mentionez de fiecare data in posturi, review-uri si asa mai departe, anumite lucruri despre mine, le postez aici:

TIP DE TEN: Mixt, gras cu portiuni de ten normal pe alocuri, predispus la puncte albe. Oarecum sensibil, dar destul de “puternic” la toate experimentele pe care le-am facut de a lungul timpului, mai ales produse incercate.

PAR: Normal, cu o usoara tendinta de a se despica, fireste, de la vopsit (Wella ilumina, chocolate) si placa de par (GHD&BRAUN SATIN HAIR 7)

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: