Beauty comes from within RO ONLY

Buna frumoaselor,

Am revenit (intr-un final), din vacanta, iar acum sunt pe cale sa imi reiau cu brio sarcinile zilnice (acum, in timp ce va scriu, pregatesc echipamentul pentru tae-bo din seara asta, can’t wait!), si de a incepe pregatirile pentru plecarea noastra (a mea si a iubitului meu), in Scotia, unde eu sunt an terminal de facultate. Tema de licenta este aleasa, mai ramane sa mi se desemneze un coordonator bun specialist pe ceea ce am ales eu, si sa incepem treaba. 

0b550046f4fdbc75fbe211718bd47466

Vreau sa incep acest post prin a va marturisi ca nu sunt cea mai calma persoana din lume (desi chiar mi-ar placea sa fiu macar pe-aproape). Prin urmare, imi este foarte usor (vine natural), sa fiu stresata, ba chiar uneori sa pun raul in fata, fara sa ma mai gandesc la teoriile despre gandire pozitiva, legea atractiei, etc, desi sunt o mare sustinatoare a acestora (Vezi the secret). Aparent sunt o mare sustinatoare doar a teoriei, nu si a practicii (rad)

De-a lungul timpului mi-am dat seama ca acest fel de gandire mi-a adus multe neplaceri, si ca facand asta imi aduc un rau inutil.Este foarte usor sa te gandesti ca ceva ar putea sa mearga prost, dar pe partea cealalta de ce n-ar putea merge bine?! Adeseori discutand cu persoanele apropiate despre o problema care mie mi se parea cel putin de nerezolvat, daca nu chiar imposibila, ramaneam uimita sa vad ca exista rezolvari si culmea, chiar rapide.

caf0777608f75d58990eb4f07babcb0b

Ce face un om frumos? Este simplu! Ce are pe interior! Ati auzit si voi cu siguranta de expresia “Esti ceea ce mananci”, nu? De ce se spune asa? Simplu… pentru ca se vede. Pe corpul tau, pe pielea ta, pe parul si unghiile tale… Esti frumoasa, dar din interior. De acolo pleaca totul. Un optimist este frumos. Pentru ca optimistul stie ca daca atitudinea lui este una calma, problemele se vor rezolva rapid, asa cum au venit. Pentru ca oricum am da-o, sa fim seriosi, problemele exista. Problemele exista si ne rod interioarele, facandu-ne sa ne invartim noptile in pat gandindu-ne. Odata, demult, am auzit la cineva o zicala tare buna: “Este vorba despre atitudine, problemele vin oricum”.

Si acum revenind: ce este un om frumos? Sau mai exact…ce este o femeie frumoasa? E atat de simplu… O femeie este frumoasa, incepand din interior, asa cum spuneam mai sus. Tenul, pielea, parul, unghiile…radiaza, efectiv atunci cand tu zambesti! Desigur, o manichiura, un masaj, o coafura noua isi spun cuvantul radical, precum o rochie noua pentru aniversarea de 22 de ani… Dar niciodata rochia noua nu se va potrivi cu cearcanele, si niciodata manichiura clasica, french, nu se va potrivi cu niste unghii care se rup. La fel cum nu se va potrivi nici noua culoare a parului tau cu parul tau care cade datorita stresului pe care ti-l creezi singura.

c5b3bc6056fa52423b392e8652b13894

 

Be your own kind of beautiful… Cred ca tocmai ce mi-am gasit citatul demn de urmat ca si life motto privind personalitatea mea si aspectul meu fizic. Comparatia este una dintre greselile pe care noi, ca fiinte umane, o facem. Greseala este ca ne comparam cu ceilalalti. Cu felul lor de a se imbraca, cu greselile sau succesele acestora, cu bugetul pe care acestia il au, si scolile pe care le-au terminat, sau nu le-au terminat. Singura comparatie, dupa umila-mi parere, ar trebui sa fie legata de noi. Sunt mai buna, mai frumoasa, mai sufletista, mai desteapta, comparativ cu ieri…? Sunt? Intreaba-te. Esti?

Acestea fiind spuse…Sunteti frumoase! Fiecare in felul vostru!

Pupici!

Credite foto: Pinterest.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: